koken & tafelen algemeen

Kammamma's Benefiet Maandag 14 november @ S*team Scheveningen

CATCH A DREAM @ S*TEAM 

Op maandag 14 november wordt bij S*Team de Kamamma’s Benefiet avond georganiseerd voor de Dreamcatcher Foundation. Deze avond staat in het teken van geld ophalen voor tenminste 20 Watertanks en 10 Afvalverwerkingsbakken voor de townships in Zuid-Afrika. Hiervoor hebben we ook uw hulp nodig. 

 

S*Team en The Dreamcatcher Foudation bieden een compleet verzorgde avond 

– inclusief wijnproeverij, diner en entertainment – voor € 52,50 pp.

Met begeleiding door Actrice/model Rosita Dameri en Karin Bloemen, LIVE muziek van The Harbour Lights, een modeshow van ontwerpster Dauvia Nijenhuis, een veiling, een dansoptreden en gast optreden van Gaia Aikman en Najdjim Severina van de Musical "The Lion King" beleef je een prachtige avond en steun je de Dreamcatcher Foundation. 

PROGRAMMA

17:30 uur : Ontvangst, wijnproeverij / aperitief

19:00 uur : Aanvang Zuid-Afrikaans diner, evenementen en veiling door Karin Bloemen

22.00 uur : Einde programma, uitloop tot 23.00 uur met muziek

RESERVEER NU

The Dreamcatcher Foundation help zwarte en gekleurde vrouwen in Zuid-Afrikaanse townships, de zogenaamde Kamamma’s. Om hun leefmilieu te verbeteren en om hun werk goed te kunnen doen, hebben de Kamamma’s heel hard behoefte aan schoon drinkwater en goede afvalverwerking. Dreamcatcher helpt mee voor een oplossing! Tijdens deze benefiet hopen we geld genoeg geld binnen te halen om dit project te steunen.