Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Help ons en investeer in de vorm van Obligaties in Kompaan:

Help ons en investeer in de vorm van Obligaties in Kompaan:

Kompaan Bier tot 2015

Kompaan Bier is in 2012 officieel als bedrijf gestart, we hebben vijf vaste bieren in het assortiment en brouwen we voor elk seizoen een seizoensbier. Daarnaast experimenteren we met vat rijping bijvoorbeeld door te lageren op whisky, rum of jenever vaten. Naast het brouwen van bieren organiseren we jaarlijks een festival op het strand. In 2013 verkochten we 40.000 liter van ons bier in 2014 80.000 liter en we verwachten voor 2015 200.000 liter te verkopen.
Stand van zaken

De huurovereenkomst van ons nieuwe pand is inmiddels afgesloten. Gemeente Den Haag heeft toestemming gegeven en de beginselaanvraag (voorloper exploitatievergunning) is goedgekeurd. De brouwketels liggen klaar om geïnstalleerd te worden en de containers voor inrichting proeflokaal zijn aangekocht. We gaan de financiering voor dit plan gestapeld opbouwen, d.w.z. eigen geld, bankfinanciering en crowdfunding, Om het plan daadwerkelijk uit te voeren is nog €75.000,- nodig vanuit de crowdfunding, wij willen jou vragen daar bij te helpen.


Volgende stap
Om de brouwerij en het proeflokaal te realiseren willen we jou vragen om ons te helpen. Dit kan op twee manieren:
1. Investeren. Wij zoeken mensen die bereid zijn ons een bedrag te lenen. Dit wordt in 5 jaar terugbetaald met 22.5% rendement. Als je €250 of meer investeert krijg je naast het rendement ook andere extra’s denk aan proeverijen, diner, rondvaart of combinatie van..
2. Zoveel mogelijk mensen vertellen over onze plannen. Om dit van de grond te krijgen hebben we heel veel mensen nodig die mee helpen. Deel onze plannen vooral op Facebook, Twitter, LinkedIn, of beter nog: Stuur deze mail door naar mensen die ook mee kunnen en willen investeren.

CrowdAboutNow ?
We zijn hiervoor een ‘crowdfunding campagne’ gestart via CrowdAboutNow, een platform dat alle transacties afhandelt en zorgt dat iedere investeerder een rechtsgeldige leenovereenkomst krijgt. Om deze financiering daadwerkelijk te kunnen gebruiken is het noodzakelijk dat we 100% halen in 3 maanden!
Hoe?
Wil je ons helpen dit plan te realiseren?

Investeren kan via deze link: www.crowdaboutnow.nl/KompaanBier
Je kunt deze link ook doorsturen naar anderen.

En je kunt ons helpen door het filmpje te delen:https://www.youtube.com/watch?v=NjYxi8pFbic

Heb je nog vragen?
Als je nog vragen hebt over de brouwerij, proeflokaal of de financiering? mail of bel dan gerust! We beantwoorden je vragen graag.

Ontzettend bedankt voor je steun! 
Tot snel,
Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch

Jasper 0616798143 
Jeroen 0652601344

Alle groentes, kruiden en bloemen uit eigen tuin

Alle groentes, kruiden en bloemen uit eigen tuin

Restaurant Calla's Heerlijk 10-daagse