koken & tafelen algemeen

Iedere Zondag Lazy Sunday @ BIT Grill and Café

** Vanaf 3 mei a.s. iedere zondag: Lazy Sunday at BIT Grill and Café ** 

van 15:00 - 20:00 uur

Iedere zondag vanaf 15:00 uur - 20:00 uur draait DJ Rutters sfeervolle muziek bij BIT Grill & Café op het Buitenhof. Als het weer het toelaat worden de deuren van de serre geopend, zodat ook het terras kan genieten van de Lazy Sunday klanken van de DJ.

Op het sfeervolle terras, met grote stoere houten tafel en picknickbanken, galmt op de zondagmiddag een relaxte achtergrond muziek. DJ Rutters draait voornamelijk op originele grammofoonplaten gevarieerd en gemixt met een digitale samengestelde playlist. De stijl van de muziek is gevarieerd van Soul, disco tot funk en lounge om een juiste sfeervolle achtergrond te creëren.

Tijdens het terras seizoen heeft BIT Grill & Café een Charcuterieplank voor 2 personen om te delen met heerlijke rosé de La Suffrėne uit de Provence.

A musical journey with sounds and rhythms from all the corners of the world. 
Presented by DJ Rutters

Sound bites: BALEARIC-FUNK-SOUL-AFRO-DISCO-LOUNGE