koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Restaurant Basaal behoudt Bib Gourmand

Restaurant Basaal behoudt Bib Gourmand

Maandag 9 november maakte Michelin haar Bib-Gourmands voor 2016 bekend voor de Benelux. In Nederland zijn nu 133 restaurants met een Bib-Gourmand, 25 van hen zijn nieuw. De Bib Gourmand is een beloning van Michelin voor een kwaliteitskeuken voor een prijs van maximaal 37 euro voor een driegangen keuzemenu.

In Den Haag behouden Restaurant Basaal en Restaurant Les Ombrelles hen Bib Gourmand, bij Restaurant Maxime is de BIB Gourmand afgenomen. Restaurant Maxime opent binnenkort haar deuren met een nieuw concept en naam: dit wordt Restaurant Oogst.

 

Interview met Marcel van der Kleijn van Calla's en BIT Grill and Café

Interview met Marcel van der Kleijn van Calla's en BIT Grill and Café

Badplaats Scheveningen wordt The Hague Beach

Badplaats Scheveningen wordt The Hague Beach