koken & tafelen algemeen
Back to All Events

BIT Beats with DJ Rutters fuelled by Goodmans GIN

  • BIT Grill & Café 39 Buitenhof Den Haag, ZH, 2513 AH Netherlands (map)

Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur - 24:00 uur draait DJ Rutters sfeervolle muziek bij BIT Grill and Café op het Buitenhof. Als het weer het toelaat worden de deuren van de serre geopend, zodat ook het terras kan genieten van de "BIT Beats" klanken van de DJ. 

Op het sfeervolle terras, met grote stoere houten tafel en picknickbanken, galmt op de zondagmiddag een relaxte achtergrond muziek. DJ Rutters draait voornamelijk op originele grammofoonplaten gevarieerd en gemixt met een digitale samengestelde playlist. De stijl van de muziek is gevarieerd van Soul, disco tot funk en lounge om een juiste sfeervolle achtergrond te creëren.

Tijdens het terras seizoen heeft BIT Grill & Café een Charcuterieplank voor 2 personen om te delen met heerlijke rosé de La Suffrėne uit de Provence.

Earlier Event: July 4
Justin Brown @ Zeevlam
Later Event: August 20
Jazz in de Gracht