koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Zeehelden Festival Market

Ook dit jaar weer de Zeehelden Festival Market in het hippe vertrouwde Zeeheldenkwartier tijdens het bekende druk bezochte Zeeheldenfestival van 1 t/m 5  juli 2015! Dus een extra bijzonder speciale Festival Market op de locatie waar de Home Made Market is ontstaan, samen met een fantastisch festival met geweldige muziek! Deze Zeehelden Festival Market wordt zaterdag 4 juli 2015 gehouden op de Zoutmanstraat. [HMM-3]

Voor de Zeehelden Festival Market wordt de Zoutmanstraat weer afgesloten voor het doorgaand verkeer. De tram rijdt echter nog wel door de straat. Het publiek loopt over de stoep en de standhouders staan met hun rug naar de rijbaan.

Het Zeeheldenfestival wordt gehouden vanaf woensdag 1 juli t/m zondag 5 juli 2014. Elke dag is er weer een fantastisch programma. Op zaterdag 4 juli wordt voor de buurtbewoners een kleine rommelmarkt gehouden op het Prins Hendrikplein en daar komt nu dus ook nog de Zeehelden Festival Market bij! Het Zeeheldenkwartier heeft zich uiteraard al bewezen als geweldige leuke wijk vol met speciale zaken. Gegarandeerd gezellig en speciaal dus!