koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Shopping night

  • Binnenstad Den Haag Buitenhof Den Haag, ZH Netherlands (map)

SHOPPINGNIGHT DEN HAAG NIEUWS

Life’s a beach tijdens de Haagse ShoppingNight

Haagse Binnenstad viert de zomer

Het ene moment krijg je een bloemenkrans omgehangen door een Aziatische schone, het volgende moment stap je een Ibiza hippiemarktje op en zie je in je ooghoek het bekende rode badpak van Baywatch. En dat allemaal hartje Den Haag! ShoppingNight kun je dit jaar het beste op je slippers bezoeken, want het thema is Summer & Sand in The City. De Haagse binnenstad wordt speciaal voor de leukste nacht van het jaar omgetoverd in een zalig zomerse strandbestemming. De Haagse ShoppingNight vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 juni. 

In warme landen is het vaak de normaalste zaak van de wereld dat de winkels tot heel laat geopend zijn. Het leven speelt zich af op straat. Families en vrienden trekken er samen op uit om af te spreken op een terrasje, gezellig te flaneren, winkelen of te gaan eten. Maar voor dat sfeertje hoef je deze zomer niet op het vliegtuig te stappen, want ook in de Haagse binnenstad heerst op 26 juni een zomernacht vibe. De verschillende delen van de stad worden omgetoverd tot bekende strandbestemmingen, zoals Copacabana, Ibiza, Long Island, Hawaii, South Beach en Koh Samui. Natuurlijk zijn ook de typisch Haagse stranden Scheveningen en Kijkduin vertegenwoordigd. De winkels, bars en restaurants hebben speciale ShoppingNight aanbiedingen. Bandjes, Salsa dansers, palmbomen en finger en streetfood zorgen ervoor dat je je helemaal op de plek van bestemming voelt. Van surf dudes tot schaaf ijs, je vindt het er allemaal. 

Beachvolleybal  Op dezelfde avond wordt op de Haagse Hofvijver het startschot gegeven voor het sportevenement van zomer 2015: het WK Beachvolleybal. Op een drijvend podium werken de beste beachvolleybalspelers zich in het zweet. Ter ere van dit event wordt Het Plein omgetoverd tot een beachclub. Op 26 juni is de Haagse binnenstad één grote shopping & beachparty! 

Over ShoppingNight Tijdens ShoppingNight sluiten de winkeldeuren van de Haagse Binnenstad niet voor middernacht. De ondernemers bieden hun klanten een bijzondere avond aan met speciale acties, inspirerende modeshows, swingende dj’s, leuke events en aantrekkelijke kortingen. De ShoppingNight is een speciale Night OUT, waar de Haagse Binnenstad zich op haar best laat zien met alles op het gebied van winkelen, cultuur, eten en uitgaan. 

Earlier Event: June 20
Grapes & Olives @ Zeevlam
Later Event: June 27
Veteranendag