koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Festival Carnivale Den Haag


  • Festival Carnivale Huijgenspark Den Haag, ZH, 2515 Netherlands (map)

Festival Carnivale Den Haag biedt tijdens de kerstvakantie van 27 tot en met 30 december 2015 een winterse kermis van weleer met vermaak en vertier uit alle windstreken. Ontdek in het Haagse Huijgenspark een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. Gekke, mooie tentjes die je binnentreedt om er vervolgens bizarre dingen mee te maken. Overdag gezellig voor het hele gezin, en in de avond ontluiken de rauwe randjes in de schaduw van de vlammen in de vuurkorven... 

Magie, verwondering en bizarre belevenissen

Carnivale brengt in de donkere rustige dagen tussen Kerstmis en Oud & Nieuw zo goed als uitgestorven acts en attracties bij elkaar. Van De Man van 1,5 miljoen Volt, de vuurvreter, het vlooiencircus, dwergen, steltlopers, burlesque danseressen en de orgelman tot de kop van Jut, de zweefmolen en Dr. Pickens Elektrisch Kabinet. Dit alles ondergedompeld in een mystieke vrolijke sfeer. Magie, verwondering en bizarre belevenissen voor jong en oud. Mis dit bijzondere evenement niet tijdens de kerstvakantie! 

Locatie

Festival Carnivale vindt ook dit jaar in het Huijgenspark plaats. Het Huijgenspark is een prachtig stadspark in het centrum van Den Haag. Als één van de oudste groenvoorzieningen van de binnenstad heeft het Huygenspark een eigen, authentieke sfeer die medebepaald wordt door enkele fraaie omliggende panden.  

Bereikbaarheid  

Het Huygenspark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dankzij de ligging bij Station Holland Spoor is het makkelijk bereikbaar met trein, tram en bus.