koken & tafelen algemeen
Back to All Events

SALT Market op de Pier Scheveningen


  • SALT Market op de Pier Scheveningen 43 Strandweg Den Haag, ZH, 2586 Nederland (map)

De Salt Market dankt zijn naam aan de zilte geur van het zeewater, waarbij dit evenement zich altijd bevindt. Dit keer wordt er een stapje verder gegaan en gaan we genieten van een zeer unieke locatie de Pier op Scheveningen

Uiteraard zal de gelegenheid geboden worden om leuke en unieke artikelen aan te schaffen, want anders zou het ‘Market’ gedeelte in de naam ‘Salt Market’ de plank volledig mis slaan. Enthousiaste standhouders zullen op creatieve manieren hun waar aanbieden aan het publiek en dragen bij aan de gezelligheid van de dag. De muzikale omlijsting van het evenement wordt, zoals met bij elke editie van de Salt Market, verzorgd door niks of niemand minder dan Espresso Records. Van alle markten thuis en van alle genres verstand, niet alleen draait deze ware muziekkenner prachtige vinyl platen, hij biedt ze ook te koop aan. Als kers op de slagroom zorgt Lucy’s Wijsje op vrijdagavond voor een uitgezette tocht naar relatief onbekende, maar geweldige echte Haagse bands die op unieke locaties een klein gedeelte van hun repertoire prijs geven. In kleine groepen zal men worden meegenomen naar deze plekjes en verwend worden met korte optredens. Om hieraan mee te doen is aanmelding en een kleine vergoeding nodig. Hiervoor gaat u naar

https://www.facebook.com/events/922765274448674/ 

Naast feestelijke geluiden kan iedereen er ook feestelijk uitzien met de hulp van Tipi Tunes, die alles weten van schmink en vrolijkheid.

Het evenement is op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober van 11.00 uur tot 22:00 uur en op zondag 4 oktober van 11.00 uur tot 20.00 en gratis toegankelijk voor iedereen.


Earlier Event: September 27
Open Top Trouwlocatie Route
Later Event: October 2
Lucy's Wijsje op de Pier Scheveningen