Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Calla's nr 27 in de top 100 Lekker500 2024

Calla's nr 27 in de top 100 Lekker500 2024

Voor de personeelsleden van Calla’s in Den Haag, 't Ganzennest in Rijswijk en Triptyque in Wateringen is deze dag er een die ze nooit zullen vergeten! Deze horecagelegenheden hebben een eervolle vermelding gekregen in de restaurantgids Lekker500, editie 2024.

Calla’s heeft een bewonderenswaardige 27e plaats veroverd in de top honderd. Chef-kok Ronald bereidt gerechten in een Frans culinair idioom met internationale en regionale invloeden. Hij streeft ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van ingrediënten uit zijn eigen tuin. De jury van de Lekker500 beschrijft zijn stijl als doordacht en weloverwogen.

In de top 100

Alleen de restaurants die de goedkeuring van de jury hebben gekregen en zijn geselecteerd als de honderd beste eetgelegenheden in Nederland krijgen een rangorde. Na de top honderd worden de overige restaurants op willekeurige volgorde genoemd. De eigenaren van de eerder genoemde restaurants mogen dan ook met recht trots zijn op deze prestatie!

Het tot stand komen van de Lekker500

De Lekker500 is een befaamde restaurantgids die al sinds 1977 jaarlijks wordt gepubliceerd. Een onafhankelijke jury beoordeelt de restaurants op diverse criteria, waaronder originaliteit, vakmanschap en uiteraard culinaire kennis. Voor meer informatie over de Lekker500 kun je terecht op hun website.

Een ander Haags restaurant

In totaal prijken er maar liefst twintig Haagse restaurants in de Lekker500. Voorbeelden hiervan zijn Cottontree City, Waterproef, Oogst, Publique en WOX, die eveneens hun plek op deze prestigieuze lijst hebben veroverd.

Uit eten met kerstmis 2023: 8 x restaurants die open zijn in Den Haag

Uit eten met kerstmis 2023: 8 x restaurants die open zijn in Den Haag

Dining with the Stars: Met Heidsieck aan tafel bij Calla's

Dining with the Stars: Met Heidsieck aan tafel bij Calla's