Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

3 x  ❤️ Valentijnsdiner met één van de heerlijke diners van drie restaurants uit Den Haag

3 x ❤️ Valentijnsdiner met één van de heerlijke diners van drie restaurants uit Den Haag

Valentijnsdag is in aantocht en wat is een betere manier om de liefde te vieren dan met een onvergetelijk diner in het schilderachtige Den Haag? Dit jaar hebben we drie uitzonderlijke restaurants geselecteerd die speciaal voor deze romantische gelegenheid hun deuren openen en de perfecte setting bieden voor jou en je geliefde.

Restaurant Publique: Een Betoverend 5-Gangenmenu

Gelegen in het hart van Den Haag, neemt Restaurant Publique je mee op een culinaire reis met hun uitgebreide 5-gangenmenu. Laat je verrassen door verrukkelijke combinaties en gastronomische hoogstandjes, allemaal samengesteld met liefde en vakmanschap. Begin je avond met een sprankelend aperitief dat de toon zet voor een romantische en smaakvolle ervaring.

Cottontree City: Romantisch Dessert voor Twee

Cottontree City opent speciaal voor Valentijnsdag zijn deuren en nodigt je uit voor een intiem diner. Laat je onderdompelen in een sfeer van romantiek terwijl je samen geniet van een speciaal samengesteld dessert voor twee personen. De perfecte afsluiting van een onvergetelijke avond, waar liefde en culinaire verwennerij samenkomen.

Goed Volck: Romantische Bubbel vooraf

Bij Goed Volck begint de liefdeservaring al bij het eerste glas. Voordat je je tegoed doet aan een heerlijk diner, word je verwelkomd met een romantische bubbel. Laat de bruisende sensatie de toon zetten voor een avond vol liefde en genot. Het attente personeel van Goed Volck staat klaar om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Conclusie: Een Valentijnsdag om Te Koesteren

Dit jaar belooft Valentijnsdag in Den Haag een onvergetelijke ervaring te worden dankzij de culinaire hoogstandjes van Publique, het romantische dessert bij Cottontree City en de sprankelende start bij Goed Volck. Maak van deze dag van liefde een herinnering om voor altijd te koesteren. Reserveer nu en laat je meevoeren op een culinaire reis van liefde en genot in Den Haag!


Dessert: Taartje van pure chocolade

Dessert: Taartje van pure chocolade


De Coterie: frisse wind in de Theresiastraat

De Coterie: frisse wind in de Theresiastraat

Kasteel de Wittenburg wordt op 15 en 16 maart 2024 omgetoverd tot het grootste sterrenrestaurant.

Kasteel de Wittenburg wordt op 15 en 16 maart 2024 omgetoverd tot het grootste sterrenrestaurant.