Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Sterrenchef Ronald van Roon, Calla's * deelnemer bij SterrenPreuvenement

Sterrenchef Ronald van Roon, Calla's * deelnemer bij SterrenPreuvenement

Twee dagen lang is Slot Zeist het grootste Sterrenrestaurant van Nederland. TIEN bekroonde Michelin Chefs bundelen op 17 en 18 maart krachten in Slot Zeist, één van de mooiste locaties van Nederland.

Een culinaire avondvullende wandeling in de imponerende zalen staan bekroonde chefs op je te wachten met luxueuze, culinaire lekkernijen en bijpassende wijnen. Het Preuvenement is gevuld met entertainment en live muziek, dus dansliefhebbers kunnen ook een dansje wagen. De gasten die liever rustig natafelen kunnen terecht in ons stijlvolle loungecafé. 

Wat staat er op het programma?

  • Ontvangst met bubbels

  • Amuses van Chef de Chateau

  • 10 sterrengerechten van 10 bekroonde Chefs

  • Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank

  • Wijnproeverij & Winemakers

  • Live entertainment

  • Afterparty: Dance & Lounge

  • Koffie met friandises

  • Valet Parking

Ronald van Roon restaurant Calla’s

Geboren in 1985 te Barendrecht, onder de rook van Rotterdam, opgegroeid tussen de spruiten- en aardappelvelden. Al van jongs af aan mocht ik met mijn opa mee om aardappels te rooien. Later bleek dat dit mijn 1e kennismaking was met ècht verse ingrediënten.

Op mijn 15e, na een snuffelstage in het restaurant vlak bij mijn opa, wist ik het ‘Ik wil kok worden’. Ik kreeg een bijbaantje voor het weekend en de vakanties bij Het Kasteel van Rhoon onder leiding van Meesterkoks Ad Janssen en Aard van den Hoek.

Met een goede basis begon ik op mijn 17e aan de koksopleiding. Na een aantal gerenommeerde restaurants in Rotterdam en een stage in een Michelin bekroonde sterrenrestaurant in Dortmund kwam ik in 2007 bij Restaurant Calla’s in Den Haag terecht, onder leiding van Marcel van der Kleijn.

Binnen gekomen als Chef de partie, langzaam doorgegroeid tot keukenchef, kwam in 2015 de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden met mijn partner Bianca Fellinger. In 2017 werd de Michelin ster van Calla’s, dat sinds 2002 al in het bezit was, overgedragen op mijn naam.

Mijn kookstijl is een klassiek Franse basis met nationale en internationale accenten, waarbij verse ingrediënten uit onze eigen tuin “Laantje Voorham”, naast een goede ondersteunende saus de aanvulling zijn in mijn keuken.

Restaurant Calla’s
1 Michelinster
Gault&Millau 15/20
Lekker 500 (35) 
Les Patrons Cuisiniers

Ik Ben! Marc Smeets van MVL Cooking & Consultancy

Ik Ben! Marc Smeets van MVL Cooking & Consultancy

De Makelaar in Breda: Mechel Makelaardij uit Princenhage

De Makelaar in Breda: Mechel Makelaardij uit Princenhage