Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

BIT Grill & Café & Pathé Buitenhof verzorgen voor vluchtelingen kinderen in Den Haag een leuke middag

BIT Grill & Café & Pathé Buitenhof verzorgen voor vluchtelingen kinderen in Den Haag een leuke middag

Bij BIT Grill & Café werkt een jonge, enthousiaste club mensen, zo ook Angelica die BIT Grill & Café in contact bracht met Denice van Opvang vluchtelingen Bezuidenhout. In het oude gebouw van het Ministerie van Szw zitten sinds enkele weken een hoop vluchtelingen, waaronder zo'n 70 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar.

Onder leiding van Denice en een hoop vrijwilligers, worden de kinderen voorzien van (passend) onderwijs, dagbesteding, het leren van de Nederlandse taal, kennismaking met de Nederlandse cultuur etc.
Ook worden er inzamelingsacties georganiseerd voor de noodopvang: kleding, schoeisel, toiletartikelen, speelgoed en andere hoog nodige behoeftes voor de vluchtelingen.

Angelica nam eigenaar Marcel de Kroes onder de arm en ze bezochten samen de (nood)opvang vluchtelingen Bezuidenhout en spraken met Denice om eventueel een bijdrage te leveren, in welke vorm dan ook.

Omdat de kinderen vrijwel permanent op de opvang locatie zijn en er weinig tot geen budget is voor uitstapjes, werd hier een passende oplossing voor gezocht. Vandaag was het geen lesdag maar een uitstapje naar de Haagse Binnenstad! 

In samenwerking met Pathé Buitenhof werden de kinderen getrakteerd op de 3D film "The Good Dinosaur" met een drankje en popcorn.

Daarna kwam de hele club bij ons genieten van een heerlijke lunch, met humus, salade, gebraden kippenpootjes en frietjes met een ijsje toe.

Met de steun van alle vrijwilligers, tolken en begeleiders genoten alle kinderen van een heerlijke ontspannen middag bij BIT Grill and Café!

Als je ook iets wilt bijdragen en opvang vluchtelingen Bezuidenhout wilt steunen kijk op de Facebookpagina waar regelmatig oproepen/verzoeken geplaatst worden.

Ultieme Kerstsfeer bij Lichtjes Buitenplaats Ockenburgh

Ultieme Kerstsfeer bij Lichtjes Buitenplaats Ockenburgh

Vier je Kerst(mis) in een restaurant in Den Haag

Vier je Kerst(mis) in een restaurant in Den Haag