Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

VISSCH culinair visfestival en Zeevlam bij de Visafslag

VISSCH culinair visfestival en Zeevlam bij de Visafslag

In het 2e weekend van oktober is er weer veel bedrijvigheid in de 1e haven van Scheveningen bij de Visafslag. Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015, kun je op hét culinaire visfestival, VISSCH, op Scheveningen weer genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee. En bij Zeevlam vinden weer popup diners plaatst met als aftrap van het seizoen de Britse chef Justin Brown.

VISSCH in de Scheveningse Visafslag
Het evenemententerrein bevindt zich dit jaar in de visafslag van Scheveningen met, door de open deuren heen, uitzicht op de haven. In de afslag staan sfeervolle eettentjes, foodtrucs en terrassen waar u van alle culinaire verrassingen kunt genieten. Daarnaast wordt u verrast met een muzikale en inhoudelijke programmering.

ENTREE
De ingang van het festival is aan de Visafslagweg, dus niet aan de waterkant.

Toegang is gratis                                                                                                                                

Vrijdag 9 oktober
16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 10 oktober
16:00 tot 23:00 uur
Zondag 11 oktober
12:00 tot 19:00 uur


Vanaf  9 oktober: nieuw seizoen Zeevlam pop-up diners

De Britse masterchef Justin Brown opent het seizoen en kookt bij Zeevlam van 9 t/m 31 oktober in de weekenden. Op 31 oktober staat Zeevlam in het teken van het Food Filmfestival en in november koken Sander Beekink (SolBeach) en Bas Oonk (restaurant Basaal). Daarna verwelkomen wij weer andere gastkoks uit Scheveningen, Den Haag en soms ook ver daarbuiten.  

Vrienden van de visafslag

De visafslag is voorgedragen als rijksmonument! Terecht, vinden wij natuurlijk want wij koesteren onze unieke stek aan de haven. Maar het is nog niet helemaal zover en ondertussen zijn er ontwikkelingen in het havengebied die een bedreiging kunnen vormen. Om dit authentieke gebouw van architect Sjoerd Schamhart te beschermen is vereniging ‘Vrienden van de Visafslag’ opgericht. Ons doel hierbij is om deze fantastische plek intact te houden en open te stellen voor een breder publiek zodat iedereen ervan kan genieten. Als u komt eten bij Zeevlam wordt u ook ‘vriend’ van de visafslag.

Zeevlam

Kantine Visafslag

Visafslagweg 1, Scheveningen

06 - 38 45 05 60

www.zeevlam.nl

Reserveren

Reserveren kan via onze website www.zeevlam.nl of telefonisch 06 - 38 45 05 60.

Kantine Visafslag Scheveningen

Hereford Rundvlees bij BIT Grill & Café

Hereford Rundvlees bij BIT Grill & Café

Bas Oonk van Restaurant Basaal kookt in Guernsey (Kanaaleilanden GB)

Bas Oonk van Restaurant Basaal kookt in Guernsey (Kanaaleilanden GB)