koken & tafelen algemeen

Restaurant Elea

Diner | terras

Elea (Oud-Grieks voor ‘olijf’) is de term die de Griekse filosofen ooit gebruikten voor vernieuwing, vrijheid en uitdaging. Dit sluit naadloos aan bij de moderne en innovatieve kookstijl van Takis Panagakis. De chef-kok kijkt graag voorbij de klassieke gerechten en zorgt voor vernieuwing in de keuken met bijzondere gerechten met subtiele Griekse invloeden.

Invloeden

Takis is geboren en getogen in Griekenland, waar hij leerde koken met pure smaken en kraakverse producten. Zijn geboorteland is een inspiratiebron voor restaurant Elea; de Griekse achtergrond komt subtiel terug in de inrichting, de gerechten en de wijnkaart. 

Takis: ‘Elea is een reflectie van mijn afkomst en een knipoog naar de toekomst; een plek om smaken te ontdekken en verrast te worden. Ik wil mijn kennis, achtergrond en visie met onze gasten delen en hen iets nieuws laten beleven.’

Weerspiegeling
 

 De Griekse warmte wordt weerspiegeld in de ontspannen sfeer die Elea rijk is, met vriendelijke, vakkundige bediening en persoonlijke service.

 

 


Restaurant Elea
Herenstraat 83-85
2282 BS Rijswijk
T 070 214 38 60
E info@restaurantelea.nl

Openingstijden
Het restaurant is open van dinsdag tot en met zondag, vanaf 18.00 uur. De keuken is geopend tussen 18.00 uur en 22.00 uur.