Custom Search
Zoek je een restaurant in Den Haag centrum of Scheveningen?

Zeevlam (Kantine Visafslag)

Diverse gastkoks | menu du marché | 4-gangen menu €29,- 

Iedere vrijdag en zaterdag vanaf 19:00 uur zal Pop-up restaurant Zeevlam haar deuren openen op de locatie Kantine Visafslag.

De Kantine Visafslag heeft een grote glazen zaal van 10 meter hoog, naast de veilingzaal (“Mijn”) waar de vis dagelijks wordt afgeslagen. Vanaf de balustrade heb je een prachtig uitzicht op de vissersschepen en de bedrijvigheid in de haven, maar ook alle plezierjachten die het ruime sop kiezen en de reddingsbrigade die voor de deur ligt.

Het Pop-up restaurant krijgt de naam Zeevlam, dit verwijst naar een fenomeen wat regelmatig aan de kust voorkomt. Zeevlam is warme lucht die over een koud wateroppervlak stroomt dit kan zodanig afkoelen dat zich mist vormt. De temperatuur daalt sterk en de mist is dan ook een koude deken een zonnige en warme dag kan zo abrupt eindigen.

Tijdens deze avonden kookt een wisselende chefkok een heerlijk 4 gangen ‘menu du marché’ (€29,50 p.p.) met seizoensproducten en vele regionale vissoorten. Grote ruime tafels staan gedekt klaar in ‘Pop-up restaurant Zeevlam’ waar iedereen kan aanschuiven zoals bij lokale Nocturnes in Frankrijk. De gangen worden opgediend op grote schalen waar iedereen gezellig onder het genot van een goed glas wijn de gerechten samen kan delen. Marius Jouw Wijnvriend uit de Piet Heinstraat zorgt voor passende wijnen bij het menu.

Vanuit Pop-up restaurant Zeevlam geniet je van alle bedrijvigheid in de haven en heb je een prachtig uitzicht.

Reserveren & Contact
Om 19:00 uur wordt men verwacht bij de Kantine Visafslag (Visafslagweg 1) en vanaf 19:30 uur zal het menu (4 – gangen voor €29,50) worden geserveerd.

Uitsluitend via Reservering : Reserveren Zeevlam