koken & tafelen algemeen

OCEANS Square

Lunch | Diner | cocktail | theater menu

Restaurant Oceans Square is gelegen aan het bruisende Kurhausplein (Gevers Deynootplein), midden in het centrum van Scheveningen. Het interieur kenmerkt zich door luxe, comfort en stijl. Aansprekende elementen zijn de stijlvolle cocktailbar en de semi-open keuken met zicht op de dagverse vis, schaal- en schelpdieren. Bij Oceans Square kun je terecht voor lunches, diners, drinks, meetings en events.

Eten
De keuken van restaurant Oceans Square is zeer divers en biedt exclusieve en toegankelijke gerechten van dagverse vis, uitgebreide fruits de mer-plateaus met een grote variëteit aan oesters, vers bereide sushi en sashimi, topsteaks gemaakt van dry-aged vlees en een uitgebreid aanbod aan fingerfood, barbites en shared dining gerechten.

Drinken 
Ook het aanbod vanuit de bar is uitgebreid: signature cocktails, diverse longdrinks, verschillende champagnes en wijnen per glas, perfecte espresso's en een gevarieerd aanbod aan gedistilleerde dranken, zoals exclusieve gins, whiskeys en cognacs.

Locatie 
Restaurant Oceans Square is gevestigd net achter de boulevard van Scheveningen, dichtbij het AFAS Circustheater, het Holland Casino, de Pathé bioscoop, het Kurhaus en het strand. In de buurt zijn verschillende parkeergarages en er stoppen meerdere trams en bussen vlak voor de deur.
 

OCEANS Square

Gevers Deynootplein 129

2586 CR Den Haag

070 404 9423

info@oceansscheveningen.nl

OPENINGSTIJDEN:

Ma t/m Do: 12:00-24:00
Vr:  12:00-01:00
Za: 12:00-01:00
Zo: 12:00-24:00