Custom Search
Zoek je een restaurant in Den Haag centrum of Scheveningen?

Kust op de Pier

BAR | WIJN | COCKTAIL | LUNCH | BORREL | UITZICHT

Sinds juli 2015 is de Pier in Scheveningen weer geopend voor het publiek. Op het bovendek aan het einde ligt Kust, een bar met een prachtig uitzicht op de Bungy Jump en de boulevard van Scheveningen en het statige Kurhaus hotel.

Van de oude materialen van de 'oude Pier' is deze gezellige, sfeervolle en knusse bar opgebouwd.

Stoere steigerhouten planken, die al jarenlang gewend zijn aan de zilte zeewind, sieren de buitenkant van de bar. Terras meubels zijn eveneens gemaakt van gebruikt steigerhout. Ornamenten en relikwieën en 'oud' meubilair kom je op het uitgestrekte terras tegen die afkomstig zijn uit het oude interieur van de Pier.

Bij Kust kan je terecht gedurende dag en avond voor een heerlijk drankje en een klein hapje (snack) op het mooiste terras van de Pier.

Achterin op het benedendek bevindt zich KUST Rotisserie. Bij het eveneens uit sloophout opgebouwde, sfeervolle paviljoen kan je plaatsnemen op het terras en heb je uitzicht op de branding aan weerszijde. 's Ochtends vroeg kan je terecht voor een ontbijt en een heerlijke kop koffie, een uitgebreide lunch kaart met broodjes, waaronder de huisgemaakte gehaktbal is ook aanwezig. Centraal keuken object is de klassieke rotisserie voor de gegrillde kip. 

Bij onze Rotisserie draait het om langzaam roterende kippen, deze worden (door het ronddraaien) telkens bedropen met eigen vocht wat zorgt voor onovertroffen sappigheid en smaak en een perfect gegrilled eindresultaat.  

Wij werken met Poussins (coquelet) van het spit tussen de 400 à 500 gram “label rouge” Les Landes

Kust

De Pier Scheveningen (bovendek achterin)

Geopend van  10:00 - 23:00 uur

info@kustopdepier.nl