Custom Search
Zoek je een restaurant in Den Haag centrum of Scheveningen?

Kantine Visafslag 

recepties | vergaderen | presentaties | trouwlocatie | feestlocatie

In het kloppend hart van de vishaven Scheveningen ligt de ‘Kantine Visafslag’. Dagelijks wordt hier alle vis ingevoerd en verhandeld via de “Mijn” (visafslag veiling). Aan het havenhoofd op de 1e verdieping ligt deze unieke, multifunctionele locatie voor zakelijke presentaties, (groeps)diners of als trouwlocatie (officiële trouwlocatie). In het begin van de jaren zestig is door de bekende Haagse architect Sjoerd Schamhart de visafslag ontworpen.

De Kantine Visafslag heeft een grote glazen zaal van 10 meter hoog, naast de veilingzaal (“mijn”) waar de vis dagelijks wordt afgeslagen. Vanaf de balustrade heb je een prachtig uitzicht op de vissersschepen en de bedrijvigheid in de haven, maar ook alle plezierjachten die het ruime sop kiezen en de reddingsbrigade die voor de deur ligt. Het pand ademt een historie van de visserij en de havenactiviteiten die daar reeds al jaren plaatsvinden. Al decennia drinken vissers, medewerkers van de visafslag, reders en publiek ‘s ochtends hen koffie in de Kantine Visafslag.

Ja, ik wil met je trouwen! Trouwen betekent dat jullie elkaar voor altijd trouw beloven, en dat vier je met de bruiloft, de mooiste dag van je leven. Kantine Visafslag is een officiële trouwlocatie van de gemeente Den Haag. Op de 'dag van je leven' leent deze locatie zich ideaal om dit moment te vieren. Als officiële trouwlocatie komt de ambtenaar van de Burgelijke Stand naar Scheveningen om de huwelijks ceremonie te voltrekken. Het aansnijden van de bruiloftstaart kan bij mooi weer op het terras met uitzicht op het Havenhoofd.

De receptie het diner, en de feestavond kan allemaal plaastvinden in de feestruimte in de gewenste setting. Uiteraard bespreken we vooraf uw wensen en de mogelijkheden die Kantine Visafslag kan betekenen voor uw mooiste dag. De ruimte kan met prachtige boeketten worden ingericht, maar ook met kleurrijke ballonnen en sfeerverlichting.

Sit down tot 120 personen en 'Walking- diner' 60- 250 personen

Na het diner kan het spetterende avondfeest van start gaan met naar wens muziek: dj of live band!

De gehele dag zal naar uw ideeën en wensen worden ingevuld want het is uw bruiloft, uw dag, uw feestavond!

Vergader

Kantine Visafslag is een perfecte vergader- en presentatielocatie gelegen op de 1e verdieping van de Visafslag op de havenhoek in Scheveningen. De 'Mijn', de veiling zaal waar iedere ochtend de vis afgeslagen wordt, kan ideaal dienen voor een presentatie, college, workshop in een nostalgische, industriële ruimte. De ruimte van de Kantine Visafslag is beschikbaar voor bedrijven, particulieren en kunstenaars en leent zich uitstekend voor lezingen, vergaderingen, presentaties, heisessies, workshops of trainingen. De indeling van de ruimte kan naar wens ingevuld worden; kleine groep sessies, theater opstelling, sprekers opstelling.

Kantine Visafslag

Visafslagweg 1

2583 DM Scheveningen

070 250 00 61

info@kantinevisafslag.nl

open op afspraak

Feestlocatie Den Haag