koken & tafelen algemeen

In het hartje van de visserij, bij de Visafslag in Scheveningen, bevindt zich het gezellige café het Zeemanshuis.

 

Na een flinke strandwandeling langs de Scheveningse kust of een gezellig dagje sportvissen op de Noordzee is er maar een plek waar je nog naar binnen moet stappen: Het Zeemanshuis! Onder het Havenkantoor, schuin tegenover Simonis ligt op de hoek het Zeemanshuis. Voor de deur is er ruime parkeerplaats (gratis) beschikbaar. Vissersschepen, plezierjachten, kotters en vrachtschepen die in de haven van Scheveningen willen aanmeren of het ruime sop kiezen, varen langs het Zeemanshuis. Bij grote vrachtschepen is deze stuurmanskunst weggelegd voor de sleepboten. Bij mooi weer is dit een prachtig tafereel vanaf het terras, waarbij het bij noorderwind zeker goed toeven is.

Bij Het Zeemanshuis kan je in de vroege ochtend al terecht voor een lekker kopje koffie. Verder organiseren ze diverse activiteiten: biljart-toernooien, klaverjas-drive's en thema middag/avonden Verder serveren we lekkere betaalbare broodjes en drankjes wat meedraagt aan de ouderwets gezellige sfeer. Bij verlaten van de zaak blijft er een leuk ouderwets gevoel in de knip. Of neem deel aan een rondleiding in de Visafslag en kijk mee in het kloppend hart van de visserij in Scheveningen.

Wilt u een feestje geven? Dit verzorgen we ook, feestjes en recepties tot ongeveer 60 personen van maandag t/m vrijdag en op zondag. Verdere informatie voor deze feestjes geven wij het liefst persoonlijk daar iedereen zijn eigen wensen heeft en wij daar goed advies op maat voor kunnen geven.

Het Zeemanshuis Scheveningen

Visafslagweg 1

2583 DM Den Haag

070 3585357

06 53392011

Maandag /tm vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 12:00 uur - 18:00 uur

Zondag gesloten (alleen op afspraak)