Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Brasserie Beekink & Co opent haar deuren

Afgelopen weekend heeft chefkok Sander Beekink, zijn Brasserie Beekink & Co geopend op de Valkenboskade (hoek Thomsonlaan). In een prachtig hoekpand met veel natuurlijk lichtinval, straalt direct gezelligheid uit en roept de sfeer en ambiance van een Franse Brasserie.

Sander Beekink

Eerder was Sander Beekink chefkok van de populaire strandtent SOL Beach in Scheveningen, maar Beekink verwierf ook bekendheid bij pop-up restaurant initiatieven zoals Zeevlam en Brasserie OCK van Buitenplaats Ockenburgh.

De hele dag door welkom

Brasserie Beekink & Co is geopend van woensdag t/m zondag van 09:00 uur - 22:00 uur.

De stijl van koken van Sander Beekink is gebaseerd op producten die zoveel mogelijk afkomstig zijn uit de Haagse regio.

De ochtend kan je starten met een heerlijk ontbijt of een kopje koffie van "De koffieman van Scheveningen" met een stukje taart van Tarts . Tijdens de lunch, met mooi weer op het terras, geniet je van een knisperende salade Nicoise met vers gegrilde tonijn van Holland Vis.

Met vrienden, buren of na het shoppen in de Fahrenheitstraat of rondom het Goudenregenplein kom je gezellig borrelen en probeer je één van de échte Haagse bieren van Kompaan Brouwerij en een plankje charcuterie van Stijlslagerij Englebert.

Tijdens het diner combineer je de gerechten van de kaart met één van de geselecteerde biologische wijnen van Bosman Wijnkopers. En sluit je de avond af met een kaasplateau geselecteerd bij Kaasspeciaalzaak Ed Boele.

Kinderen

Voor de kinderen is er bij Brasserie Beekink & Co een speelhoek met kleurplaten en speelgoed en staan er gerechten op de kaart voor ieder wat wils (o.a. pannenkoeken, tosti's etc).

Zondag 22 mei Proef de Gracht

Zondag 22 mei Proef de Gracht

Een èchte Haagse bierbrouwerij: Kompaan Bier

Een èchte Haagse bierbrouwerij: Kompaan Bier